onsdag 26 maj 2010


Ja, den vitryska gruppen med fjärilsvingar på ryggen gick vidare. Inget konstigt alls. Eller jag kanske ska skriva – grattis. Lika så med kvinnan i gynställning och mannen som stryper sin partener -Grattis?
Första semifinalen av Eurovision song contest 2010 är bland det värsta jag sett.
Det är definitivt det tristaste tävlingen presenterat sen, ja, välj valfritt år från förr. Jag brukar gilla melodifestivalen, litet kul jippo liksom. Men detta tar priset. Det är så tråkigt att katten somnar, börja snarka och överrösta musiken (tja, det kanske är bra!).

Försöker mig på att analysera gårdagens tävling....Jag känner mig helt tom. Jag orkar... knappt... trycka... ner... ehm... tangenterna... på... min... snark... dator. Ha ha! Jag är inte ensam om dessa tankar, såg statistik i Aftonbladet (säkert vetenskaplig).
Att grekiske ”opa!” skulle få finalbiljett kunde man räkna ut med arslet. Grekland och Turkiet skulle kunna skicka en kebab till tävlingen och ändå klara kvalet. Jag gillar kebab.


Gnäll gnäll..nästa gång ska jag skriva något positivt, för att få balans, lite ying/yang liksom.


Kram

fredag 7 maj 2010


Det sägs att vi tänker cirka 65 000 tankar om dygnet. Dessutom sägs det att cirka 95 % av det jag tänker idag är precis samma tankar som jag tänkte igår…..


Tänk dig att du ägnar mycket tid åt att tänka negativa tankar, inte undra på att det kan påverka både din självkänsla och ditt humör!


Om du inte redan gör det, Tänk om! Tänk mer positiva tankar, tänk goda tankar om dig själv (även om du känner att du behöver ljuga lite, det är bara ljuga på, till slut tror du dig själv ;)


Kravlös kram,
Charlotte